Zakaži sada

Ljubav sama po sebi nije mit, a ono što svakako jeste je vrlina i potreba svih nas da volimo i budemo voljeni. U traganju za ljubavlju stičemo mnoge zablude i mistifikacije o tome kakva ljubav treba da bude ili kakvi mi u ljubavi treba da budemo. Tada često ostanemo zaglavljeni u disfunkcionalnim emocijama i obrascima ponašanja pokrenutim iracionalnim filozofijama i uverenjima.

Istinska ljubav, nasuprot onome što popularni i prolazni trendovi o seksualnosti i ljubavnim odnosima diktiraju, nije nešto nedoštižno i predstavlja ono iskonsko u svima nama ka čemu težimo.

Kome je namenjen ovaj program:

Ovaj program je namenjen svima onima kojima žele da svoje partnerske odnose unaprede i obogate, da nauče da funkcionalno rešavaju probleme u vezama/braku, da ostave iza sebe konstantno ponavljanje grešaka i nezdravih obrazaca ponašanja u odnosu sa osobom koju vole, ili možda ne…

Ovaj kurs nema preduslove. Dovoljno je da ste samo zamišljali ili maštali o tome da uza sebe imate nekoga, da ste nekada patili zbog ljubavi, da ste grešili ili mislili da grešite….

Kroz ovaj program naučićete da :

  • Razlikujete zaljubljenost od prave ljubavi
  • Kako da obogatite sopstvenu vezu, definišete jasne uloge u istoj, uskladite očekivanja i odredite svoja pravila
  • Prepoznate, redukujete i unapredite obrasce u ponašanju i otkrijete vaša iracionalna uverenja
  • Naučite da funkcionalno rešavate probleme
  • Prepoznate i rešite probleme u seksualnom funkcionisanju i ne samo to..
  • Kako da budete srećni i kako da održavate i negujete pravu ljubav

Voditelji treninga:

Moje ime je Marina Veličanin. Zajedno sa Dr Vojvodićem sam voditelj ovog treninga. Po zanimanju sam diplomirani psiholog i REBT psihoterapeut P.S.,. Zaposlena sam u GCSR u Beogradu. Po prirodi posla radim, između ostalog, na usklađivanju partnerskih odnosa u okviru bračnog savetovališta, dopunjeno iskustvima iz privatne prakse, kako individualnine tako i partnerske.  Aktuelnost ove problematike govori više od mojih interesovanja.

Za više informacija i prijavu za pohađanje treninga nazovite naš kontakt telefon 0642288885 ili nam se obratite putem mail-a [email protected].

Broj mesta je ograničen.