Par trikova za neverovatan seks

seks, intimnost, veze, seksualnost, partnerstvo, igra, orgazam
Bolji seks počinje danas

Bez obzira da li ste sami, ili ste u vezi, pet minuta, pet godina ili pet decenija, verovatno imate već ukorenjene navike kada su u pitanju seks i intimnost- isprobane načine povezivanja koji su vam ugodni, i za koje unapred znate da donose uživanje, i vama i partneru.

Ukoliko poželite poboljšanja, odakle početi? Šta promeniti?

Neke od ideja koje slede mogu delovati kontraintuitivno, ali mogu i revolucionarizovati iskustvo seksa i intimnosti.

Bez seksa

Ovo rasvetljava jedan od najčešćih mitova kada se radi o intimnosti: da se seks poistovećuje sa penetracijom čiji rezultat i cilj treba da bude orgazam.

Umesto ovakvog seksa, istražujte intimnost. Bez standardnih ciljeva, navika, pretpostavki i obrazaca. Zakočite i istražite, bez potrebe da dostignete određeni ishod. Kada se ukloni pritisak da treba imati seks, istražuje se sa više slobode i zaigranosti.

Nemanje seksa može izgledati kao ljubljenje. Setite se kada ste kao tinejdžer u potpunosti uživali samo u ljubljenju. Obučeni, u zagrljaju voljene osobe, uz jedino dozvoljeno- poljubac. Čin koji može biti vreo, nežan, strastven i ranjiv, istovremeno.

Može evoluirati u dodir, fokusiran na jedan deo tela (intimni delovi nisu dozvoljeni). Ovim se povećava seksualna energija; ograničenja mogu biti uzbuđujuća. Izazov i cilj sačinjeni su od izbegavanja brzog zadovoljenja.

Istražite nešto jednostavno, svakodnevno tokom nedelju dana, probudite svoju maštu i kreativnost, ispitajte granice svoje samokontrole, kao i motivacije da probate nešto novo.

Bez orgazma

Ostanite povezani sa svojom seksualnom energijom, igrajte se koliko želite, dugo, maštovito, nežno ili divlje, ali bez orgazma.

Preispitivanje pristupa koji gajimo prema zadovoljstvu, i fokus na igri, bez zadatog cilja, učiniće da budemo u potpunosti prisutni u trenutku, činu, zajedno sa svojim partnerom.

Ova tantrička praksa drastično će promeniti i način na koji upražnjavamo seks. Umesto alata koji nam služi da postignemo nešto, postaje čin u kome nam je namera prepuštanje i otvorenost, međusobno vođenje kroz akt povezivanja i razmene energije.

Kada nam seks nije trka do cilja, stvaramo potencijal međusobnog otkrivanja, temeljno i iz korena.

Bolji solo seks

Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, promena načina samozadovoljavanja može promeniti i vaš seksualni život. Ukoliko vam je eksperimentisanje, igranje i promena navika komforna kada ste vi sami u pitanju, biće mnogo lakše primeniti navedeno i na seks sa partnerom.

Neka fokus bude na istraživanju sopstvenog tela i različitih senzacija. Eksperimentišite sa dahom i zvucima koji pojačavaju senzacije, sa različitim položajima i efektom koji imaju na vaše zadovoljstvo.

Ukoliko nikada ranije niste probali- odvažite se na ovaj čin pred partnerom. Intimnost ovakve slike izazovna je i uzbuđujuća, i naučiće vas ponešto novo o partneru.

Cilj ovoga nije performans, već prisustvo u sopstvenom zadovoljstvu, odavanje međusobnog priznanja u seksualnosti, oslobođenoj od stida i osude.

Ovo su samo tri jednostavne opcije da započnete eksperimentisanje. Možete odabrati jednu metodu i na nju se fokusirati, ili isprobati sve tri. Otkrivanje novih izvora uživanja, i nivoa prepuštanja osvestiće, pored seksualne energije, sveti hram strasti, zaljubljenosti i ljubavi. Stepenice do zadovoljstva, koje ujedno vode sebi, partneru, i zajedništvu koje gradite.

Bolji seks počinje danas.